Ofte stillede spørgsmål

Din account manager har ansvar for din affiliate-konto. Din account manager vil kunne besvare dine spørgsmål, og vejlede dig. Deres navn og adresse er synlig i toppen af siden, nær din tilgængelige saldo og pseudo, i Affiliate-området.
Når du tilmelder dig LivePartners vil der blive tildeldt en account manager til dig. Hvis dette ikke sker, bedes du kontakte os, ved at bruge vores kontaktform. Vælg muligheden "Account Manager", og indtast dine personlige detaljer, samt dit spørgsmål. Vores hold vil herefter tildele dig en account manager så hurtigt som muligt, og du vil hurtigt blive kontaktet.

Lovgivningen om dette spørgsmål varierer fra land til land. Det er dit ansvar at kontrollere, at du er i overensstemmelse med lovgivningen i dit land, før du registrerer dig hos LivePartners.

Ja, vores affiliates har tilladelse til at have en spillerkonto hos vores partnere, hvilket giver dem mulighed for at lære vores kunders websteder bedre at kende, og hvordan de fungerer. Dog er det ikke tilladt for affiliates at foretage indbetalinger gennem nogen af deres affiliationssporere. Partneren er ikke berettiget til nogen kommission som følge af en sådan aktivitet. Affiliates, der ønsker at foretage testindbetalinger for at evaluere systemet, skal kontakte deres account manager. Hvis disse generelle betingelser eller LivePartners affilieringsplatform ikke overholdes, vil din spillerkonto og/eller din affilieringskonto blive lukket.

Der er mange muligheder for at øge dine indtægter fra affiliering:

  • Først skal du se på dit websted og dets indhold: Prøv at tilbyde et websted af høj kvalitet, som er både salgsfremmende og informativt, hvilket vil adskille det fra andre websteder eller blogs om det samme emne.
  • Derefter skal du sørge for at promovere dit websted eller din blog ved at arbejde hårdt på at henvise til forskellige søgemaskiner.
  • Endelig kan du bruge de værktøjer, som vi stiller til rådighed, til at promovere vores partnere på en effektiv måde på dit websted eller din blog: bannere, mailinger, markedsføringsværktøjer, bonuskuponer osv.


Bonuskuponer: Hver måned kan du anmode om at modtage et budget med bonuskuponer, der kan hjælpe dig med at skaffe nye spillere og/eller gøre dine eksisterende spillere mere livlige..
For at lave din anmodning, bedes du kontakte os via vores generelle kontaktform, og vælge indstillingen ""Anmod om bonuskuponer""."".
Glem ikke at angive oplysningerne om din LivePartners-konto, når du foretager anmodningen.
Anmodninger behandles hver uge sammen med det budget, som du kan få tildelt, afhængigt af potentialet på dit websted og dets månedlige resultater..
Du kan få flere oplysninger om bonuskuponer, den måde, de tildeles på, og hvordan de bruges, ved at kontakte din Account Manager.
Du må under ingen omstændigheder bruge disse bonuskuponer til din personlige konto, hvis du er en spiller hos vores partnere.

"

At blive medlem af LivePartners er ikke nødvendigvis ensbetydende med en langvarig forpligtelse. Du kan frit forlade platformen, når du ønsker det. For at gøre det skal du fjerne alle markedsføringsværktøjer og/eller bannere, der bruges til at promovere vores partnere, fra din(e) hjemmeside(r).
Som standard vil din affiliate-konto forblive tilgængelig: Hvis du ønsker det, kan du kontakte os for at bede om at suspendere eller lukke den endeligt.

Nej, registreringen og brugen af LivePartners-tilknytningsplatformen er helt gratis, der er ingen gebyrer at betale. Læs omhyggeligt brugsbetingelserne, før du bekræfter din registrering.

Du kan registrere alle dine websteder hos LivePartners.
Når du tilmelder dig vores affilieringsprogram, får du en affilieringskonto. Du har mulighed for at tilføje yderligere websteder, som du måtte ønske. Dine sites vil få specifikke og unikke ID'er, så du kan følge deres statistik for hvert af dine sites.

Du har ret til at få adgang til og ændre alle data, der vedrører dig. For at ændre personlige oplysninger på din LivePartners-konto skal du logge ind på affiliate-området og klikke på fanen "Min konto" øverst til venstre på siden. Du vil derefter få adgang til en formular, hvor du kan opdatere alle dine personlige oplysninger, bortset fra dit brugernavn.

Hvis du mister eller glemmer din adgangskode og/eller dit LivePartners-brugernavn, skal du klikke på "Forbindelse" og derefter på "Glemt adgangskode". Indtast dit brugernavn eller din e-mailadresse. Dit brugernavn og en ny adgangskode vil blive sendt til dig via e-mail.

LivePartners tilbyder flere betalingsmetoder: Neteller, Moneybookers, Paypal, bankoverførsel og overførsel til dine spillerkonti på vores partnerwebsteder. Du skal angive, hvilke betalingsmetoder du vil vælge, når du registrerer dig hos LivePartners. Du kan derefter ændre det, ved at logge ind på din affiliate-konto.
Betalingerne foretages af LivePartners i løbet af de første to uger i hver måned.
I begyndelsen af hver måned nulstilles din statistik, og vores teams beregner derefter din provision for den foregående måned. Dette beløb vil derefter blive vist i betalingshistorikken på din LivePartners affiliate-konto med status ""afventende"".
For at modtage dine betalinger skal du nå det minimumsbeløb, der kræves for den betalingsmetode, du har valgt, for at modtage dine betalinger. Dette beløb er på 350 DKK for Neteller, Moneybookers, Paypal og spillernes konti på vores partneres websteder og 1750 DKK for bankoverførsler.
Hvis dette beløb ikke er nået inden udgangen af måneden, vil dine gevinster blive opbevaret af LivePartners og overføres til dig i begyndelsen af den følgende måned, forudsat at det krævede minimumsbeløb er nået på det tidspunkt. Hvis overskuddet er mindre end minimumsbeløbet for udbetaling, vil dine gevinster blive udskudt, indtil det krævede minimumsniveau er nået.

Lovgivningen på dette område varierer fra land til land. For at få et svar, der er specifikt tilpasset din situation, bedes du kontakte vores kundeservice ved hjælp af vores generelle forespørgselsformular. Vælg "Betalinger og skatter", og giv så mange oplysninger som muligt om din nuværende situation. Vores teams vil give dig et præcist svar, der er tilpasset din situation, så hurtigt som muligt.

Du kan se dine CPA'er ved at gå til overskriften ""Statistik"" i dit affiliateområde. Angiv den periode, som du ønsker at se. Der vil blive genereret en statistiktabel, som viser antallet af spillere, der allerede har indbetalt og tilmeldt sig via dit websted, og antallet af spillere, der har indbetalt mere end det minimum, der kræves for at få gavn af CPA'en, der er registreret via dit websted.
Alle oplysninger, der er tilgængelige på listen over dine underkonti (sporings-id), er kun gyldige for den aktuelle måned.

I øjeblikket er det ikke muligt for webmastere at vinde penge på LivePartners ved at henvise andre webmastere til at blive medlem af affiliationsplatformen. Men hvis I har et fælles websted og/eller en database med målrettet webmastere, kan I kontakte os, så vi kan forsøge at danne et partnerskab.

LivePartners søger jævnligt nye freelance-medarbejdere. Hvis du ønsker at indsende din ansøgning, kan du kontakte vores ledelsesafdeling via vores formular, der findes på generelle henvendelser. Vælg "Rekruttering", og giv så mange oplysninger som muligt om din nuværende situation. Vores personaleafdeling kontakter dig så hurtigt som muligt for at få dit CV og dine referencer.

At installere et banner på dit websted er meget enkelt:

  • Først skal du tage html-koden fra det banner, der interesserer dig, ved at gå til overskriften "" Bannere og værktøjer "" og derefter vælge den type værktøj, du ønsker at få, under underoverskrifterne (for eksempel: bannere) i dit LivePartners affiliateområde. Vælg sprog og format, hvordan du ønsker, at alle bannere skal vises.
  • Vælg banneret med html-koden med dit sporings-id, som giver os mulighed for at spore de spillere, som du sender til vores partnerwebsteder via dette banner.
  • Kopier derefter bannerkoden og indsæt den i kildekoden på dit websted på den position, hvor du ønsker at vise banneret.

Kontakt os

LIVEPARTNERS

1 Boundary Row
London, SE1 8HP
United Kingdom