AFC

London Affiliate Conference

LivePartners vendte endnu en gang tilbage til London Affiliate Conference i 2018, hvor over 5.000 delegerede kom til London for at deltage i det firedages netværksspektakel, der blev afholdt fra den 7. til den 10. februar. For andet år i træk blev den afholdt i ExCel Centre og fulgte direkte op på ICE Totally Gaming Conference. Endnu en gang vendte iGB Affiliate Awards og Financial Partners Expo tilbage, som er den største dedikerede messe for affiliates og mæglere inden for detailfinansieringssektoren.

Vi er altid glade for at gøre vores tilstedeværelse kendt ved disse begivenheder, som en måde at tiltrække nye forretninger til vores stand på, samt at skille os ud fra et marked, der er ved at blive meget mættet. Som det så ofte er tilfældet, blev vores stand designet i vores flagskibsbrands, NetBets, sorte og røde farver. Alle vores bedste medarbejdere var til stede for at fortælle alle besøgende om, hvad vi laver, og for at give demonstrationer og forklaringer af det, der blev vist på vores skærme. En af de gode ting ved vores personale er deres villighed til at hjælpe, videregive deres ekspertise og diskutere alt fra affiliate- og gamblingverdenen med alle tilhørere..

Vores dejlige værtinder vendte tilbage for at hilse på og give alle konferencegæster nogle cocktails og snacks, inden de satte dem sammen med vores delegerede. Der var også masser af merchandise til rådighed til at give væk, herunder krus og kasketter.

I løbet af udstillingen var der en afslappet og rolig stemning på hele gulvet, mens alle diskuterede idéer til, hvad der kunne finde sted i løbet af de næste tolv måneder.


LONDON AFFILIATE CONFERENCE 2018
`

Kontakt os

LIVEPARTNERS

1 Boundary Row
London, SE1 8HP
United Kingdom